​Garanterer ​god kvalitet

Solide priser

Altid ​flotte resultater​

Nybyggeri såsom et hus eller en kontorbygning​

Står I foran et kommende nybyggeri? Hos Naustok Murerfirma ApS har vi stor ekspertise med nybyggeri for private og erhverv.

Vi bygger alt fra parcelhuse til kontorbygninger og holder til i Mørkøv, hvorfra vi også betjener kunder i blandt andet Mørkøv, Jyderup, Odsherred og resten af Vestsjælland. Det kan f.eks. være i Regstrup, Jyderup, Tornved, Tølløse, Svebølle, Ugerløse, Snertinge, Vipperød og Svinninge samt adskillige andre steder.

Går du med seriøse overvejelser om et nybyggeri, hvor du kan få det præcis, som du gerne vil have det og ikke skal gå på kompromis, har vi stor erfaring med at opføre helt nye huse og bygninger i alle størrelser og materialer. Det er kun fantasien og budgettet, der sætter grænsen for, hvad der kan lade sig gøre.​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi udarbejder med glæde et tilbud til dig. Udfyld formularen så kontakter vi dig

hurtigst muligt med et tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vores byggefirma kommer gerne med råd og inspiration

Den største fordel ved at bygge sit eget hus er, at I bestemmer alting selv. Det er naturligvis billigere med et typehus, men der er stadig rigtig mange muligheder at vælge imellem. Nogle køber et gammelt hus for at rive det ned og derpå lave nybyggeri. Andre finder en tom grund til deres nybyggeri.

Vores byggefirma bidrager gerne med inspiration og eventuelle alternative løsninger til jeres byggeri, ligesom vi rådgiver og vejleder under hele byggeprojektet. Vi varetager gerne hele byggeriet i en entreprise, så I kun får en kontaktperson. Så skal du ikke rette henvendelse til flere personer, og du kan altid kontakte vedkommende, hvis du har spørgsmål.

Vores byggefirma gør vi sågar en dyd af at skabe nære kunderelationer, da vi af erfaring ved, at det skaber de bedste resultater. Du bliver som kunde glad for det færdige resultat, og vi bliver glade for endnu en tilfreds kunde. Vores eksistensberettigelse beror i den grad på, at vi er i stand til at levere et flot stykke håndværk, og at vi indfrier dine forventninger. Derfor kan du trygt vælge os som din partner til dit ønskede nybyggeri.​

Hvad koster nybyggeri?

​Der er normalt en prisforskel på arkitekttegnede huse, sommerhuse og typehuse. Dertil kommer, at prisen afhænger af jeres valg af byggematerialer. Størrelsen gør naturligvis også en forskel. I er velkomne til at få en drøftelse om de forskellige muligheder og løsninger på nybyggeri.

Byg nyt hus ud fra dit budget og de ønskede materialer, der nu engang kan lade sig gøre. Så sætter du ikke dig selv for hårdt i det, og du kan med god samvittighed flytte ind, når det står færdigt. Et nybygget hus eller for den sags skyld lejligheder som lejebolig, der lige er blevet færdigbygget, er altid en sand fornøjelse at flytte ind i.

​Skal vi hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme, er vi klar til at træde til med kompetent rådgivning. Vi har nogle yderst professionelle murere, som alle har masser af erfaring og viden om, hvordan og hvorledes vi kommer bedst muligt i mål med et flot stykke håndværk, som vi begge kan være stolte af.

Har du brug for input til, hvordan dit nybyggeri kan se ud, kan vi også bidrage til idéudvikling samt til den endelige eksekvering på projektet. Uanset størrelsesorden er det en opgave for os, da vi ikke gør forskel på vores kunder.

Kontakt os for at få et tilbud på et nyt hus

​Byg nyt hus, men kontakt os først. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på et nybyggeri. Vil du høre mere om, hvad vi helt konkret kan gøre for dig, skal du være mere end velkommen til at give os et kald til en ganske uforpligtende snak om dine ønsker, krav og behov til et flot nybyggeri. Vi har mange kunder fra Nordvestsjælland i Odsherred, men kører glædeligt ud til kunder på hele Sjælland.

Du kan ringe på telefon 40 32 71 68 for at aftale et møde. Eller du kan skrive til os på e-mail ​naustok@hotmail.com.

NAUSTOK MURERFIRMA ApS

CVR: 28287178

Naustok 5, 4440 Mørkøv

Telefon: 40 32 71 68

E-mail: naustok@hotmail.com

Om firmaet

Vi rådgiver gerne i beslutningsprocessen, der sikrer, at du kommer godt i gang med byggeprojektet. Vi ved, hvad der er værd at vide om tilbygninger, nybyggeri, renovering af murværk og facader samt ombygning af badeværelser.