​Garanterer ​god kvalitet

Solide priser

Altid ​flotte resultater​

Omfugning af murværk udført af professionelt firma​

Er dine fuger slidte og måske endda knækkede? Så bør du få foretaget en ny omfugning af murværk hurtigst muligt.

Lige her hos Naustok Murerfirma ApS er vi specialister på dette område, og derfor kan sagtens varetage denne opgave for dig. Vi kommer mest i områderne Mørkøv, Jyderup, Odsherred og resten af Vestsjælland, men vi servicerer selvfølgelig også gerne kunder i de omkringliggende byer.

Her på siden finder du et professionelt murerfirma, som står klar til at hjælpe dig med mange forskellige opgaver inden for faget. Vi kan f.eks. tilbyde fugning samt omfugning af murværk og vandskuring. Du må derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til en opgave på dette område.​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi udarbejder med glæde et tilbud til dig. Udfyld formularen så kontakter vi dig

hurtigst muligt med et tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi garanterer gode resultater ved omfugning af murværk

Vi har mange års erfaring inden for blandt andet omfugning af murværk og kan derfor garantere dig holdbare resultater, som også er stabile og pæne. Vi anvender udelukkende kvalitetmaterialer, hvilket er med til at sikre dig et godt resultat.

​Selvom vores kvalitet er i top går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, så er vores priser generelt lave.

Vi sørger altid for at finde en så billig pris som muligt til den enkelte kunde, uanset hvad opgaven lyder på. Derudover kan du forvente, at vi altid overholder alle vores aftaler.

Kontakt os for flere informationer

Kunne du tænke dig at vide mere om priser og muligheder, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe, hvor vi kan. Du kan kontakte os på telefon: 40 32 71 68 eller på e-mail: naustok@hotmail.com, så hører du fra os snarest muligt.​

NAUSTOK MURERFIRMA ApS

CVR: 28287178

Naustok 5, 4440 Mørkøv

Telefon: 40 32 71 68

E-mail: naustok@hotmail.com

Om firmaet

Vi rådgiver gerne i beslutningsprocessen, der sikrer, at du kommer godt i gang med byggeprojektet. Vi ved, hvad der er værd at vide om tilbygninger, nybyggeri, renovering af murværk og facader samt ombygning af badeværelser.