​Garanterer ​god kvalitet

Solide priser

Altid ​flotte resultater​

Facaderenovering og renovering af murværk

​Trænger din facade til en kærlig hånd? Så kan du med fordel kontakte Naustok Murerfirma ApS for professionel hjælp til renovering af facade.​

​Vi har mange års erfaring på området, og vi kan derfor varetage mange forskellige opgaver. Vi servicerer primært kunder fra Mørkøv, Jyderup, Odsherred og resten af Vestsjælland, men vi kommer også gerne og udfører facaderenovering uden for disse områder.

Her på siden finder du et professionelt murerfirma, som kan løse enhver opgave inden for facaderenovering. Hvad enten der er tale om den helt store renovering eller blot få mindre opgaver, så er vi en optimal samarbejdspartner at trække på. Det kan også være renovering af murværk og pudsning af facade. En professionel facaderenovering sikrer et sundt, flot og indbydende hus, så hvorfor ikke bare få det gjort, hvis det trænger. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi udarbejder med glæde et tilbud til dig. Udfyld formularen så kontakter vi dig

hurtigst muligt med et tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det er en god idé med jævnlig facaderenovering

Der er mange gode grunde til at få foretaget facaderenovering jævnligt. Facaden er nemlig det første, som man ser, og det er samtidig en af de største yderflader. Dertil kommer, at en misligholdt facade kan føre til skader i murværket, hulmursisoleringen og endda inde i selve huset.

Regn og fugt kan udvikle sig til skimmelsvamp, som er dyrt og vanskeligt at fjerne igen. Derfor er det vigtigt at få udført renovering af facade med jævne mellemrum. Dette er desuden i langt de fleste tilfælde med til at øge husets værdi.

Vi udfører gerne renovering af murværk og pudsning af facaden, som er yderst populært – vi tilbyder også andre former for facaderenovering, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi har mange års erfaring på området, så vi er i stand til at løse mange forskellige opgaver, uanset om de er af større eller mindre omfang.

Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår facaden og murværket forud for en eventuel facaderenovering. Her kan vi sammensætte et godt og uforpligtende tilbud til dig, så du kan få en fornemmelse af, hvad det vil koste at få din facade til at se fin ud igen. Vores priser er altid konkurrencedygtige. 

Professionelt og pålideligt murerfirma

Vi går meget op i at være en professionel samarbejdspartner, som yder en god service til alle vores kunder. Derfor sørger vi altid for at overholde alle vores aftaler, både når det kommer til, hvornår opgaven skal være færdig, samt når det gælder det fastlagte budget. Du kan med andre ord trygt samarbejde med os, hvis du mangler hjælp til en opgave.

Vi råder og vejleder gerne om forskellige facadeløsninger samt farvemuligheder. Desuden kan vi bidrage med inspiration og alternative løsninger. Det kan eksempelvis være, du er i tvivl om, hvilke materialer du bør anvende for at skulle vedligeholde mindst muligt. Ting som disse hjælper vi dig gerne med at finde svar på, så du kan få lige netop den løsning, som passer bedst til dig og dine behov. Uanset hvor langt du er i beslutningsprocessen, så står vi klar med den rette hjælp til at realisere lige netop dine drømme.

Vi bruger udelukkende materialer fra anerkendte mærker i vores arbejde, hvilket sammen med vores gode kompetencer sikrer dig resultater af høj kvalitet ved hver eneste opgave.

Hvad koster facaderenovering?

Det er svært at give et konkret svar på, hvad en facaderenovering koster. Den eksakte pris afhænger nemlig af flere forskellige faktorer. Det kommer eksempelvis an på, hvilken type af opgave vi skal løse, samt hvilket omfang den har. Her hos os er der dog ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille, og vi sammensætter altid en så billig pris som muligt til hver enkelt kunde.

Derudover sørger vi for, at vores priser altid er fornuftige og lave, selvom vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af det arbejde, som vi udfører. Du kan med andre ord være sikker på, at vi altid leverer solide og professionelle løsninger, som du kan få glæde af i mange år.

Hvis du har problemer med skimmelsvamp eller ødelagte fuger, så kan du med fordel kontakte vores murerfirma for professionel hjælp. Vi står klar til at løse en hvilken som helst opgave på området, som sikrer dig en flot facade til en fordelagtig pris.

Kontakt os gerne for at få et fordelagtigt tilbud

Du kan kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en facaderenovering eller andet murerarbejde. Hvis du har spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde inden for facadearbejde, er du også velkommen til at kontakte os. Vi er parate til at hjælpe alle slags kunder med mange forskellige opgaver. Husk, at vi som murerfirma også tilbyder andet murerarbejde, eksempelvis renovering af badeværelse.

Du kan ringe til os på telefon 40 32 71 68, eller du kan sende en e-mail til naustok@hotmail.com, så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

NAUSTOK MURERFIRMA ApS

CVR: 28287178

Naustok 5, 4440 Mørkøv

Telefon: 40 32 71 68

E-mail: naustok@hotmail.com

Om firmaet

Vi rådgiver gerne i beslutningsprocessen, der sikrer, at du kommer godt i gang med byggeprojektet. Vi ved, hvad der er værd at vide om tilbygninger, nybyggeri, renovering af murværk og facader samt ombygning af badeværelser.