​Garanterer ​god kvalitet

Solide priser

Altid ​flotte resultater​

Tilbygning til hus kan skabe mere plads

Overvejer I at få en tilbygning til jeres hus? Så er vi den rette samarbejdspartner at kontakte. Hos Naustok Murerfirma ApS i Odsherred kan vi bygge enhver form for tilbygning – lige fra en garage til et ekstra værelse.

Vi er beliggende i Mørkøv, men vi har også mange kunder fra blandt andet Jyderup, Odsherred og resten af Vestsjælland. Dog kommer vi også gerne hos kunder uden for disse områder.

Der er rigtig stor forskel på, hvor stort et hus man ønsker, og hvor meget plads man generelt har behov for. Nogle vælger at bygge mere end 200 kvadratmeter, hvilket er ganske normalt i dag. Hvorimod man tilbage i 80’erne og 90’erne typisk lå på de 140​ kvadratmeter. Har du brug for ekstra plads at boltre dig på? Det kan være, der er familieforøgelse på vej?

En tilbygning til hus er den ideelle løsning til dig, som drømmer om et hjem med mere plads, men som ikke ønsker at flytte fra dit nuværende hjem. Vi står klar med professionel viden og de rette kompetencer til at lave lige netop den tilbygning, som du drømmer om. Det kan eksempelvis være i form af en udestue til dit sommerhus eller et ekstra børneværelse i dit hjem.​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi udarbejder med glæde et tilbud til dig. Udfyld formularen så kontakter vi dig

hurtigst muligt med et tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi tilbyder kompetent rådgivning om tilbygning

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du mangler professionel sparring omkring udvidelsen af dit hjem. Det kan eksempelvis være, du er i tvivl om, hvordan pladsen udnyttes bedst muligt, eller hvilke materialer du skal anvende. Uanset hvad du kunne tænke dig at drøfte med os, så står vi klar med en masse gode råd, som vi gerne deler ud af.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan en mulig løsning kan se ud for dig. Vi rådgiver gerne om alt fra materialevalg til idéer i forhold til konstruktion samt meget andet, der ligger inden for vores felt. Så er du godt klædt på til at træffe nogle velfunderede valg, der imødekommer dine boligønsker til mere plads bedst muligt. 

Hos os er du garanteret en pålidelig samarbejdspartner, som har fokus på at overholde hver eneste aftale og på at levere et solidt resultat til den aftalte tid og pris. Vi rydder selvfølgelig altid op efter os selv, når opgaven er færdig, så du ikke skal bekymre dig om dette. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om andet end at glæde dig til, at dit hus bliver udvidet lige efter dine ønsker.

Vi bygger huset om efter jeres ønsker og behov

Hvorfor bygge et nyt hus, når du kan få en flot tilbygning til hus til en helt anden pris? Så slipper du for at flytte og igen finde dig tilrette. Det kan ofte være en stor udfordring at flytte, hvis du har børn, der går i daginstitution og deslige. Lad os hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme med en nydelig tilbygning, der naturligvis passer til det eksisterende byggeri.

Vi kan bygge alle former for tilbygninger såsom:

  • ​Garage
  • ​Anneks
  • ​Udestue
  • ​Større stue
  • ​Ekstra værelse
  • Anden tilbygning i træ eller mursten

​Der kan være mange gode grunde til at bygge en tilbygning. Måske er I ved at vokse ud af huset, men ønsker ikke at flytte. Måske har I fundet drømmehuset, men det er ikke stort nok.​

Eller måske har I købt eller bygget et nyt hus, men der er ingen garage eller udestue. Vi bygger til, så huset passer til jeres ønsker og behov og ikke mindst til jeres budget. Hvad enten opgaven er simpel eller kompliceret, så kan du være sikker på, at vi kan løse den professionelt.

​Hvad koster en tilbygning?

Der er forskel på træ og mursten, men den nøjagtige pris på en tilbygning til hus afhænger primært af, hvorvidt bygningen skal bruges til beboelse eller ej. Det har betydning for alt fra fundament og isolering til installation af elektricitet og varme samt eventuelle vinduer og døre. Uanset hvad opgaven lyder på, så sammensætter vi altid gerne et godt tilbud til dig, som indeholder en fordelagtig pris på den pågældende opgave.

Vil du gerne have en konkret pris på en tilbygning til dit hus, som for eksempel kan være til et sommerhus opført i træ, kommer vi altid gerne og giver et tilbud på stedet. Her tager vi højde for ønsker, krav og behov med afsæt i dit budget. Sammen finder vi altid en god løsning, som lever op til dine forventninger. ​

Da vi lever af glade og tilfredse kunder, kan du være helt sikker på, at der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet eller håndværk. Vi besidder høj faglig integritet og er altid opsatte på at levere et resultat, der stiller dig tilfreds. Vi sørger derfor altid for at have en god dialog med kunden, hvor vi taler om dine konkrete drømme. Herefter udarbejder vi en plan, så vi hurtigt kan realisere dine drømme.

Vælg os, hvis du værdsætter en virksomhed med kompetencerne i orden, og som har fokus på kvalitet og rigtig god service til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os gerne for at få et godt byggetilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en god pris på en tilbygning. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, så du kan få en pris til dine overvejelser.

Tag os gerne med på råd, hvis du går med tanker om, hvordan en mulig tilbygning til hus kunne se ud. Vi har masser af erfaring og deler gerne ud af vores viden, uanset hvor langt du er i beslutningsprocessen. 

Hos os er der garanti for, at du får lavet en tilbygning, som passer til lige nøjagtig dine behov.

Vil du vide mere, kan du ringe til os på telefon 40 32 71 68, eller du kan skrive til e-mail naustok@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

NAUSTOK MURERFIRMA ApS

CVR: 28287178

Naustok 5, 4440 Mørkøv

Telefon: 40 32 71 68

E-mail: naustok@hotmail.com

Om firmaet

Vi rådgiver gerne i beslutningsprocessen, der sikrer, at du kommer godt i gang med byggeprojektet. Vi ved, hvad der er værd at vide om tilbygninger, nybyggeri, renovering af murværk og facader samt ombygning af badeværelser.