​Garanterer ​god kvalitet

Solide priser

Altid ​flotte resultater​

Støbning af fundament til alle typer huse​

Mangler du hjælp til støbning af gulv eller støbning af fundament af en anden art? Så kontakt gerne Naustok Murerfirma med det samme for professionel hjælp. Vi er vi specialister i støbning af fundament til alle typer huse, og kan derfor varetage mange forskellige opgaver.

Vi kører primært hos kunder i Mørkøv, Mørkøv, Jyderup, Odsherred og resten af Vestsjælland, men vi kommer også gerne hos kunder uden for disse områder.

Har du brug for professionel assistance til støbning af fundament til sommerhus, til garage eller måske til udestue, er det bestemt en opgave, der er noget for os. Vi har mange års erfaring med blandt andet støbning af eksempelvis gulv til favorable priser, der holder i rigtig mange år.

Vi kan med andre ord varetage enhver opgave på området, så du må ikke holde dig tilbage med at kontakte vores firma for kompetent hjælp. Vi står klar til at hjælpe både private og erhvervskunder med den type af støbning, som der mangles hjælp til.​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi udarbejder med glæde et tilbud til dig. Udfyld formularen så kontakter vi dig

hurtigst muligt med et tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Solid og holdbar støbning af fundament

​Støbning af fundament er en forudsætning for at kunne bygge en bolig. Det er det nederste af huset, der holder hele boligen, og det sørger samtidig for, at det ikke synker ned i jorden. Derfor støber man en sokkel og efterfølgende støbning af betongulv, således at det får maksimal holdbarhed og styrke til mange år.

Skal du til at bygge helt nyt hus, kan du rådføre dig med os, da vi kan være med fra start til slut og varetage hele entreprisen, hvad angår murer- og støbearbejde. Vi er altid klar til at hjælpe dig, uanset hvor i processen du er. Grundet vores mangeårige erfaring i branchen har vi en masse gode råd og vejledning, som vi gerne deler ud af. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at stille os spørgsmål, hvis der er noget, du mangler hjælp til.

Vi har et team bestående af nogle fagligt kompetente medarbejdere, der hver dag går på arbejde for at levere flotte løsninger til vores mange forskellige kunder. Vi er med andre ord passionerede omkring vores arbejde og giver derfor altid kun resultater, som er af høj faglig kvalitet, og som vi kan stå inde for. Få en solid sokkel, der holder i mange år, ved at vælge os. Så er din opgave i sikre og trygge hænder.

Brede kompetencer inden for støbning af fundament

Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for støbning af fundament. Vi har med tiden løst mange forskellige opgaver hos glade og tilfredse kunder, og derfor kan vi med stor sandsynlighed også hjælpe dig.

Hvad enten der er tale om en simpel eller kompliceret opgave, så kan du med andre ord ringe til os.

Vi går meget op i at yde en god kundeservice hver eneste dag. Derfor overholder vi først og fremmest alle vores aftaler, og vi går heller aldrig på kompromis med kvaliteten på det arbejde, som vi udfører. Selvom kvaliteten er høj, så er vores priser lave og fornuftige ved enhver opgave. 

En kombination af vores faglige dygtighed og stolthed samt gode materialer er din sikkerhed for løsninger, som du kan få glæde af i mange år. Dette gælder, uanset hvilken opgavetype du skal have hjælp til.

Tæt dialog om dine ønsker og behov

Det vigtigste for os er, at alle vores kunder er glade og tilfredse. Derfor sætter vi altid meget tid af til den enkelte kunde, hvor vi snakker om de individuelle ønsker og behov, der er. Dette er nemlig en både god og vigtig forudsætning for et godt samarbejde, hvor vi når helt i mål med dine drømme. Vi er åbne og lyttende og hjælper dig gerne med at finde en løsning, som passer bedst muligt til dine behov.

Vi forlader desuden aldrig en opgave, før du er helt tilfreds med resultatet. Undervejs i opgaveforløbet sørger vi naturligvis altid for at holde dig godt opdateret, så du kan følge med i, hvor langt vi er, og hvordan vi løser opgaven.

Kontakt os for et godt tilbud på dit fundament

​Vil du høre mere om priser på støbning af fundament, leveringstid og meget andet, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid parate med professionel rådgivning og tager os god tid til at hjælpe dig til den helt rigtige løsning. Hos os er du garanteret kompetente og imødekommende medarbejdere, som løser din opgave for dig med en stor passion, men til en lille pris.

Vi kan kontaktes ganske uforpligtende på telefon 40 32 71 68, hvis du vil høre mere, eller du kan skrive til e-mail naustok@hotmail.com, så vender vi straks tilbage til dig med svar på dine spørgsmål og et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at løse din opgave.

NAUSTOK MURERFIRMA ApS

CVR: 28287178

Naustok 5, 4440 Mørkøv

Telefon: 40 32 71 68

E-mail: naustok@hotmail.com

Om firmaet

Vi rådgiver gerne i beslutningsprocessen, der sikrer, at du kommer godt i gang med byggeprojektet. Vi ved, hvad der er værd at vide om tilbygninger, nybyggeri, renovering af murværk og facader samt ombygning af badeværelser.