​Garanterer ​god kvalitet

Solide priser

Altid ​flotte resultater​

Renovering af badeværelse, toilet og gæstetoilet​

Drømmer du om at få et nyt badeværelse? Så står vi hos Naustok Murerfirma ApS altid klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt firma med brede kompetencer på området, og derfor kan vi løse enhver opgave.

Hvad enten du drømmer om et helt nyt badeværelse eller blot en mindre renovering af badeværelse, så kan vi med andre ord være behjælpelige. Vi står primært til rådighed hos kunder i og omkring Mørkøv, Jyderup, Odsherred og resten af Vestsjælland, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Vi er et kompetent murerfirma, som udfører alt inden for renovering af badeværelse, toilet og gæstetoilet for alle kunder, uanset om der er tale om private eller erhverv. Det kan være alt fra en mindre udskiftning af toilet til en større renovering af bad. Vi kan også etablere et nyt bad eller et ekstra gæstetoilet, hvis du har behov for dette. Det afhænger blot af dine individuelle ønsker og behov. Det spiller ingen rolle for os, om der er tale om en lejlighed, en villa, et parcelhus eller en stor virksomhed, så du kontakter os gerne bare med det samme, hvis du har brug for hjælp.​

Vi har mange års erfaring med ombygning af badeværelse, hvorfor vi er de rette til din opgave. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad du kan tænke dig, og her kan vi også tale om et muligt budget for hele projektet. Vi giver gerne vores råd og input samt et prisoverslag, så du har noget at forholde dig til. Denne ydelse tilbyder vi, uanset hvor langt du er i beslutningsprocessen. Vi er gerne med helt fra start, og til projektet er gennemført.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi udarbejder med glæde et tilbud til dig. Udfyld formularen så kontakter vi dig

hurtigst muligt med et tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi sikrer et flot resultat ved renovering af badeværelse

​Badeværelset er blevet et af de mest personlige rum i en moderne bolig, fordi vi her føntørrer hår, lægger makeup og lader barbermaskinen op. Derfor udfører vi ofte ombygning af badeværelser i ældre boliger, så de bliver mere rummelige, tidssvarende og funktionelle.

Der skal være masser af plads til ekstra toiletpapir, rene håndklæder og elektriske apparater. Derfor kan en gennemgribende renovering af badeværelse også være med til at give mere plads, således at du kan bruge dit badeværelse til det, du har behov for. Vi har en stor erfaring at trække på til opgaver som disse, hvorfor vi har en masse gode og kreative idéer til, hvordan du udnytter pladsen bedst muligt. Hos os er du med andre ord garanteret et resultat, som opfylder alle dine ønsker og behov på den bedst mulige måde.

Ud over et flot resultat garanterer vi holdbare og veludførte løsninger hver gang. Dette gælder, uanset om du skal have løst en stor eller lille opgave. Vi finder altid en god løsning til dig, som du kan få glæde af i mange år i fremtiden.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Det er meget svært at give en nøjagtig pris på, hvad renovering af badeværelse koster. Det kommer nemlig virkelig an på, hvor meget der skal laves, samt de materialer, som du ønsker at gøre brug af. Når du samarbejder med os, kan du dog være sikker på at modtage fornuftige og konkurrencedygtige priser hver eneste gang uanset opgaven.

Lad os sammen tage en uforpligtende dialog om dine krav og ønsker, så du får den optimale løsning og pris ud fra dit budget. Vi har stor erfaring med renovering af badeværelse, og derfor kan vi give inspiration til kreative fliseløsninger og funktionelle indretninger. Dette afhænger blot af, hvad dine behov og ønsker er.

Vi er din tryghed for, at dine ideer bliver til virkelighed, og at selv de vanskelige opgaver og svære detaljer i forbindelse med en badeværelsesrenovering bliver udført korrekt. Vi bruger udelukkende gode materialer fra anerkendte producenter i vores arbejde, hvilket er din garanti for veludførte løsninger ved enhver opgave.

Vi råder og vejleder om renovering af badeværelse helt fra start, og vi sikrer et flot resultat, som du kan glæde dig over i mange år. Du kan med andre ord trygt kontakte os, hvis du er på udkig efter en dygtig og professionel samarbejdspartner.

Vi overholder altid både tid og budget

Du kan være sikker på at blive mødt af et smilende personale med en høj faglighed, når du samarbejder med os. Vi er alle meget passionerede omkring vores arbejde, og derfor forlader vi aldrig en opgave, før vi hverken selv eller vores kunder er helt tilfredse med resultatet. Dette sikrer os nemlig glade og tilfredse kunder hver gang.

Vi sørger for at holde os godt opdateret inden for de nyeste trends og metoder inden for faget, og vi efteruddanner os desuden løbende. Dette er med til at garantere dig, at vi kan levere professionelle og solide løsninger hver eneste gang.

Vi er derudover en samarbejdspartner, som du kan stole på. Dette betyder, at vi altid gør vores ypperste for at overholde enhver aftale. Derfor kan du forvente, at resultatet står færdigt og klar til den aftalte tid og pris. Vi rydder naturligvis altid op efter os selv, når opgaven er afsluttet, så du ikke skal bekymre dig om dette.

​Få et godt tilbud på nyt badeværelse og toilet

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på ombygning eller renovering af dit badeværelse. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi giver gode råd og vejledning, og hvor vi desuden gerne sammensætter et uforpligtende tilbud til dig. Vi kan løse mange forskellige opgaver på området, så du må aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis dit badeværelse trænger til en kærlig hånd.

Du kan ringe til os på telefon 40 32 71 68 for at aftale det videre forløb, eller du kan sende en e-mail til os på naustok@hotmail.com, så vender vi tilbage med flere oplysninger og et godt tilbud hurtigst muligt.

Ud over renovering af badeværelse tilbyder vi eksempelvis facaderenovering.

Vi ser frem til at løse din opgave for dig.

NAUSTOK MURERFIRMA ApS

CVR: 28287178

Naustok 5, 4440 Mørkøv

Telefon: 40 32 71 68

E-mail: naustok@hotmail.com

Om firmaet

Vi rådgiver gerne i beslutningsprocessen, der sikrer, at du kommer godt i gang med byggeprojektet. Vi ved, hvad der er værd at vide om tilbygninger, nybyggeri, renovering af murværk og facader samt ombygning af badeværelser.